top of page
Camilla jensen

2.6.21

"Hej Dorthemie. Tak for endnu en fantastisk behandling.

Hold nu kæft der er sket noget. Min mave går amok i dag. Der er lige pludselig masser af plads, så den larmer vildt.

Tak for dig og rigtig dejlig dag knus"

Anita Anderson

24.1.21

"Tack än en gång för expanture energi övningen...det var som en pollet som trillade ner i huvudet på mig... som en väldigt rolig möjlighet som jag letat efter hur länge som helst...och nu har jag äntligen möjlighet att ha hur kul som helst med detta... Puss på dej!"

Hanne Stigaard

22.6.21

"Jeg har store problemer med følgerne fra et piskesmæld. En nakke der spænder helt vildt op og skaber store smerter i nakke, ryg og hoved. Jeg gik til Dorthemie og fik behandling og det var helt anderledes end hvad jeg før har prøvet. Jeg har fået mange mange massager og behandlinger før, men intet som dette. Dorthemie har enormt stærke og intuitive hænder, der simpelthen finder hvert et sted der sidder fastlåst. Samtidig med massagen, som går lige direkte dybt ind, bruger Dorthemie sin kloge tilgang til sammenhængen mellem sind og krop og arbejder med de mentale og psykiske ting der har sammenhæng med de fysiske symptomer. Det er en helt fantastisk fornemmelse når hun finder frem til og løsner de psykiske og fysiske ting samtidig.

En behandling hos Dorthemie er noget af det mest livsforandrende jeg nogensinde har prøvet. En investering i et bedre liv med fysisk velvære samtidig med en større forståelse af hvem man er og hvor man spænder ben for sig selv"

Karina Stilling

15.7.19

"For filan da for en fest . Der er fantastiske opdagelser og udvidelser og så meget mere på hver tur. Du er en hamrende god rejsefører - jeg elsker mine Expanture søndage. Stort forårs knus" 

Jane Hansen

1.12.19

"Tak for et brilliant kursus.

Langsomt åbnede du op for mere og mere og det fede var at der bag dine ord var så meget viden - du vidste fandme hvad du talte om. Det var første gang jeg for alvor fik øje på at jeg havde valg og at mit liv kunne se anderledes ud. Og se allerede nu!!!!! Så meget er ændret."

Anne Lena

31.6.19

"Hej dejlige Dorthemie.

1.000 tak for dine så fine temaaftener og dine super gode faciliteringer. Jeg føler mig idag som new born og har plads og lethed og stort set ingen smerter. Har endda lige haft energi/ord battle med min mand, hvor jeg startede med alle forsvarsværkerne oppe, men er landet i en erkendelse af at jeg kan modtage så meget af den mand hvis jeg er villig til det. Knus og kram til dig og for at være den du er." 

Karen marie

27.3.19

"Kære Dorthemie

Jeg ville bare lige sige tusind gange tak for din hjælp.

Efter første behandling vidste jeg at, jeg havde fundet den rette behandler, jeg kunne næsten få venstre arm op over hoved og der var kun spændinger bag på skulderen. Nu efter 4 behandlinger har jeg fået fuld førlighed tilbage helt uden smerter. Tak for din imødekommenhed og din professionalisme." 

Sebastian

4.11.18

"Tak for et brilliant kursus i lørdags. Jeg har det fremragende og er utrolig glad og ubekymret, hvilket er nyt for mig. Faktisk føler jeg mig som et totalt overskudsmenneske."

Isabella Melen

20.5.18

"Tusinder af tusinde tak.  DU ER BARE FANTASTISK..."

Mette Kjær

5.12.17

"Go’morgen smukke menneske
Tak for i går - der skete lige endnu et kvantespring i mit system
Tak for dig og det du indeholder"

Marianne Haugen

21.3.21

"Jeg har været med på Dorthemie's Expanture øvelser, og det er helt fantastisk. Jeg er vild med Dorthemies energi, som meget let mærkes igennem skærmen. Hendes helt naturlige lette tilgang til livet, er det rene guld. Jeg har fået mange aha oplevelser , og jeg har fået smidt en masse gamle overbevisninger, som jeg havde købt ind i mit liv, og fastlåst mig selv i begrænsninger. Alt er lige pludselig blevet meget lettere med disse energiøvelser.

Tak Dorthemie"

Paula Jespersen

6.7.21

"Dorthemie er en meget kompetent acces behandler. Hun spiller med stor præcision på mange strenge - kender sine værktøjer til fingerspidserne - og hun har en dybde og forståelse jeg er helt vild med."

Henriette

24.1.21

"Jeg glemmer aldrig første gang jeg var på kursus med dig og HELE MIN VERDEN ÆNDREDE SIG" 

Ulla Damsgaard

26.6.20

"Et kæmpe tak for bars-fingrene. Eller hvad vi nu skal kalde dem. Har ikke mærket den samme ømhed efter kørsel, som jeg plejer😍🤞" 

Charlotte Kiil Nielsen

14.4.19

"Kære Dorthemie. Tusinde tak for i går - jeg har nok ikke helt endnu forstået hvad det var du gjorde ved mig.
Jeg har det fint - har mere overblik ... mere afklaret - mere ro - mindre ked - mere balanceret inde i mig - meget mere tro på at jeg kan noget her i livet - tro på at jeg er lidt værd - at jeg ikke SKAL gøre mig fortjent til at modtage kærlighed. Det er som om jeg er kommet hjem. Tak for hvad det end var du har gjort"

Jette

12.11.18

"Kære Dorthemie Af ❤️Tak for en fantastisk aften waauuu jeg har det fantastisk og er så meget space at jeg ikke har ord for det ❤️"

Lone P. Sørensen

9.9.18

Tak for i dag 🙏🏻 der blev lige sat ord på noget vigtigt for mig ✨🌺. Tak du smukke væsen 😍

Frank Holm

22.3.18

"Tak din perle, du er sådan et stort bidrag for os. Det er ren lise for sjælen at komme hos dig"

Annie Østergaard

17.1.18

"Magiske Dorthemie. Tak igen for en fantastisk session med dig.

Min krop er stadig igang med at integrere og forandre efter alt det vi arbejdede med sidst. Det er så viiildt! Du er et kæmpebidrag! Der frigøres så meget. Er stadig høj og på ingen måder den samme som før dit besøg."

bottom of page