ACCESS BODY PROCES KLASSER

En Access Kropsproces er en hånd-på-krop metode,  hvor der anvendes forskellige håndplaceringer på forskellige positioner på kroppen mens vi aktivere specifikke energier i kroppen. Disse processer facilitere kroppen tilbage til sine oprindelige funktioner, som hjælper med reparation og levetid i kroppen. Energierne er de naturlige energier, som kroppe allerede er og har adgang til fra hele universet.

 

Kropsproces klassen tilbyder dig en anden måde at være med din krop. Disse fantastiske klasser viser dig, hvordan du kan bruge de mange energiske hånd-på-kroppen processer, der kan ændrer kroppens struktur og energi. Som et resultat, vil det at ændre kroppe  også ændre dit/din klients liv. Er du klar til at leve med et helt nyt niveau af lethed og glæde?

 

Disse er energier, der letter os til et niveau af styrke og magt, som vi altid har haft til rådighed, men af en eller anden grund ikke valgt at få adgang. Energier, som kan ændre og helbrede dig, ændrer sig og helbreder din kropsændring og helbreder andres legemer og ændrer og helbreder verden.

 

Under de enkelte kropsproces kurset vil du give og modtage en til to af de dynamiske Access kropsprocesser - f.eks. Joy of Embodiment, Correction Vision, Zero Sum of Trauma og mange flere

 

Hver kropsproces opleves forskelligt, fordi udøverens og klientens kroppe varierer fra gang til gang og i eneste hvert øjeblik. Når energien køre, kan en klient opleve fornemmelser som prikken, varme, lethed eller tyngde i kropsdele, rummelighed i tankerne og krop, følelse af fred og ro og/eller bølger af energi. Nogle kommer hurtigt i en dyb afslappet tilstand eller sover, mens andre kan blive meget energiske og snakkende. Alle som en vil opleve processerne på deres egen unikke måde.

 

Den gode nyhed er, at der ikke er noget rigtig eller forkert, godt eller dårlig og det har ikke nogen væsentlig betydning hvordan behandlingen opleves, for at det fungere. Det virker bare.

 

Hvordan bliver det bedre end det?

 

Du modtager en manual med vejledninger om, hvordan man giver processen. Efter afslutningen af klassen modtager du et skriftligt certifikat for færdiggørelse af den specifikke proces/processer.