top of page

TEMA EVENTS

Oplever du også at du nogen gange ser nogle mennesker der har en vitalitet og ungdommelig glød i ansigtet og en livebekræftende energi i hele deres krop. 

Jeg vil gerne invitere dig til den mulighed ...

 

Det kræver ingen forkundskaber at deltage på dette kursus

 

Access Energetic Face lift ™ kursus er en en-dags klasse, på 8 timer, hvor du lærer denne vidunderlige plejende og afslappende proces. Det er en proces der har en foryngende effekt, der fornyere dine celler i hele kroppen.

 

Vi aktivere flere af Access Body Processes-energierne, der specifikt er målrettet mod virkningerne af aldring, ældning, tyngdekraft og stress, og det er en fantastisk proces, som kan ændre udseendet af aldring i ansigtet og kan skabe lignende effekt i hele kroppen. 

Vi kalder det en ansigtsløftning, selvom det sandsynligvis mere passende ville være ”Krops-foryngelse”.

 

Alle kan deltage på denne klasse og det kræver ingen forudsætninger eller tidligere erfaringer. 

 

I denne klasse vil du:

 

  • Modtag undervisning fra en registreret Access Consciousness® Facelift Facilitator

  • Modtag og give to Access Energetic Facelift ™ -sessioner

  • Modtag en omfattende Access Energetic Facelift ™ Manual, som indeholder oplysninger om denne proces, rækkefølgen af håndstillinger og sider med clearings som du kan tage med hjem.

  • Se en video præsentation af Access Energetic Facelift ™ lavet af Access Consciousness® grundlæggeren Gary Douglas, medstifter Dr. Dain Heer og en 3-dages Body Facilitator Shannon O'Hara

  • Du vil blive introduceret til nogle af Access Consciousness® mange værktøjer her i blandt The Clearing Statement (hvis gerne vil vide noget om det inden klassen kan du se Dain’s video her: https://www.accessconsciousness.com/theclearingstatement)

  • Modtag en lamineret A4 Quick Reference Guide til at hjælpe dig med at køre Access Energetic Facelift ™ efter kurset

  •  

Når du har gennemført dette kursus, vil du være en Access Energetic Facelift ™ Behandler, som kvalificerer dig til at tilbyde denne proces privat og professionelt i din klinik.

bottom of page