top of page

JAPANSK LIFTING

Drømmer du om at forkæle dig selv lidt mere i hverdagen? Eller vil du gerne af med rynker og fine linjer i ansigtet? Så tilbyder 2 forskellige behandlinger med japansk lifting.

Det er en kombination af det bedste fra to verdener; velvære og skønhed. Med japansk lifting vil du nemlig både opnå en afslappende følelse i kroppen, ligesom at behandlingen samtidig mindsker dine ansigtsrynker. Jeg tager mig kærligt af både dit indre og ydre? Så læs med her og bliv klogere på japansk lifting.

 

Et luksuriøst indslag i hverdagen.
Med en japansk lifting vil du opleve en helt ny ro i kroppen. Den tiltrængte ro, der giver dig ekstra overskud til at stå imod hverdagens udfordringer.

 

Hvad er japansk lifting?
Nu tænker du nok ”Hvad er japansk lifting helt præcist?”; overordnet er det en metode inden for naturlig ansigtsløftning – altså uden kemi og kirurgi. Det er en effektiv og virkningsfuld ansigtsmassage, hvor jeg bruger massageteknikker til at opstramme huden.

Med japansk lifting vil du blandt andet opnå færre rynker, linjer og hævelser i ansigtet, ligesom at behandlingen også vil reducere misfarvninger og poser under øjnene. Endelig sætter massagen gang i blodomløbet og stimulerer kredsløbet i ansigtets muskler og nerver. Allerede efter første behandling med japansk liftning vil du kunne gå fra briksen med en fornyet glød og udstråling.

Jeg tilbyder 2 forskellige behandlinger med Japansk lifting 

 

45 min ren Japansk lifting 

90 min Japansk lifting, ansigtsbehandling med maske og creme samt energetik ansigtsløftning

bottom of page