top of page

BEVIDSTHEDSØVELSER - ONLINE

Dette forløb er lavet til dig for at få inspiration, og for at give dine daglige space-øvelser et ekstra spark, som du kan trække frem igen og igen efterfølgende. Brug dem som du vil, som et her og nu boost eller hvad end de popper op som for dig.

Velkommen EXPANTURE energi øvelser der er designet til at åbne op for og inspirerer til at, realisere de ting, du ønsker og beder om!

Du kan vælge at deltage i et enkelt, flere eller i alle 6 af forløbets EXPANTURE øvelser. Og da lydfilerne bliver sendt ud efterfølgende, kan man sagtens deltage uden at være med på selve dagen.

Tilmelding:

Send din e-mailadresse til mig på access@dorthemie.dk eller via messenger og indbetal beløbet på det antal gange du som gerne vil deltage på.(Din e-mail skal bruges til at sende zoom linket til dig)

Tidspunkt:
9.00 - 9.30 +/- afhængigt af hvor vi bevæger os hen

Hvordan foregår det?
Når din tilmelding er gået igennem, modtager du opkaldes informationerne på mail.

Vi mødes over zoom , hvor det både vil være muligt at deltage via telefonen, tablets eller computeren. Så du kan komme på hvor som helst, blot der er internet adgang.

SOMMEREN-EFTERÅRETS BEVIDSTHEDSØVELSER STARTER OP D. 24. JULI

24. juli 2022

7. august 2022

21. august 2022

4. september 2022

18. september 2022

2. oktober 2022

Jeg glæder mig at at være sammen med dig og til at skabe en masse udvidede og lækkert sammen.

Kh.
Dorthemie

Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer. Jeg glæder mig til at høre fra dig

bottom of page