top of page

ENTITIES - ÅNDER & ANDRE VÆSNER

Har du lyst til at være mere bevidst om ånder og andre skabninger uden kroppe? Har du lyst til kommunikation med dem på den anden side?

 

Du har nu muligheden for at deltage på enten "Entities - hvad er det?" eller "Hvordan kan jeg arbejde med Entities" kurserne, hvor du vil lære at udvikle din egen psykiske bevidsthed om emnet og ændre den måde, du ser på den åndelige verden.

 

Dette er en højenergisk og informativ klasse der, ved hjælp af Access Consciousness® værktøjer og processer, hjælper dig med at få større klarhed omkring magi og hvor let kontakten med åndeverdenen i virkeligheden kan være.

 

Denne klasse er en enestående mulighed for at udvikle og opbygge dine evner og kapaciteter omkring åndeverdenen. Og mulighed for at udvikle et uendelig spektrum af bevidsthed og oplysninger om åndeverdenen som du kan bruge til at gøre det lettere, ikke kun dig selv, men også for andre at have et samarbejde med åndeverdenen.

Mange mennesker har fået forkerte forestillinger om åndeverdenen. Forestillinger som har fået en gang Hollywood gys-drys, som skaber mere frygt end oplysning. Hvad hvis virkelighed ser helt anderledes ud?

 

Der er også dem som er blevet gjort forkerte, for at

kommunikere med ånder, og det kan have ført til varierende

niveauer af ANGST, depression og i alvorlige tilfælde sindssyge. Alt dette grundet grundet deres underkendte kapaciteter med åndeverdenen.

Hvis du er en af disse mennesker eller kender nogen, der ønsker tale til ånderne eller bare have lethed med at være i selskab med ånder, er denne klasse for dig.

 

Åben for dine evner for at kontakte dem på den anden side, og få adgang til den sande kilde til at være præcist den du er.

 

Detter er enten en 2 timers klasse eller en 4 timers klasse

No pre-requisites.

bottom of page