top of page

BØRNE BEHANDLINGER 0 - 12 ÅR

Access Bars

Behandlingen er meget hensigtsmæssig for børn - især børn der har svært ved at finde roen eller for meget "krudt i rumpen".

Access Bars har vist sig at være en effektiv behandling til børn med særlige behov.  Mange børn med “bogstavdiagnoser” som ADHD og OCD respondere positivt på Access Bars. Blot få minutters behandling, kan være med til at ændre deres dag til det bedre.

Bars foregår fuldt påklædt, og at den ikke kræver noget af børnene. Der er heller ingen nåle eller noget andet, der kan gør ondt. Bare en blid berøring af deres hoveder. Behandlingens længde tilpasses efter det enkelte barn. Ingen skal blive liggende længere end lysten tillader.

Normal tager en behandling at et barn ca. 30 - 40 min.

Smertebehandling 

Disse behandlinger er designet til at ændre strukturen i muskulaturen og bindevævet og derved skabe en smertelindring i kroppen. Dette foregår via fysisk stimuli af trigger punkter, muskel- & bindevæv.

Behandlingen foregår fuldstændigt på barnets præmisser. Der er ingen tvang. Ønsker barnet ikke akupunktur, så bruger jeg ikke nålene.

Følgende teknikker vil ofte indgå i behandlingen; Massage, ESSE (Bindevævs Teknikker). Desuden vil der indgå teknikker som Kranio sakral terapi Akupunktur (TPA) og Tensegrity, når dette er påkrævet.

Behandlingen foregår liggende i undertøj, dækket med håndklæder og tæpper. Også her tilpasses behandlingens længde efter det enkelte barn. Ingen skal blive liggende længere end lysten tillader.

Normal tager en behandling at et barn ca. 30 min.

bottom of page