ACCESS BARS® KURSER

På et Access Bars kursus lære du hvordan du ved at aktiverer 32 energipunkter, kan ændre både dit og andres liv. Når disse punkter bliver aktiveret, begynder energien i Baren (Bars) at køre, og rydde ud i de fordømmelser, og begrænsninger modtageren har indenfor flere forskellige områder i deres liv. At få kørt sine bars skabes der mere plads til mere af det, vi ønsker i livet, selvom vi ikke ved hvad vi ønsker.

 

Hvilken effekt kan en bars behandling have?

 

Ro og afslappethed

Reducerer stress og tankemylder

Forbedret søvn

Skaber mere nærvær

Smertelindrende

Stor effekt i forhold til ADHD, Autisme og andre neurologiske forstyrrelser

Får mere fokus på mulighederne end begrænsningerne 

Og så meget mere !!!

 

Det er en 8 timers klasse og der er ingen krav om forudgående forkundskaber. Alle kan deltage, uanset alder, køn og fysiske formåen.

 

Du får en manual med en guide til hvordan du giver bars.Vi gennemgår hele manualen der udover information om bars indeholder masser af fantastiske bonus redskaber du kan bruge både privat og professionelt.

I løbere af dagen vil du modtage 2 behandlinger og give 2 behandlinger.

 

Når du har afsluttet dit Bars kursus, er du “Certificeret barberudøver” og kan give behandlinger mod betaling. Selvom du ikke ønsker at gøre forretninger ud af det, kan bars ændre dit liv dynamisk Du kan fx køre bars sammen med familiemedlemmer, venner, med børn, og med kolleger. Hvordan ville det være hvis alle omkring dig har mere lethed og glæde? Hvilken gave ville det være i dit liv?

 

I løbet af dagen timer vil du modtage:

 

Lære om de forskellige bars punkter

Giv og modtag 2 bars behandlinger

Se videooptagelser fra grundlæggeren Gary Douglas & med-skaberen Dr. Dain Heer

Høre om Access Consciousness og lære om de grundlæggende værktøjer og meget andet guf

Få et certifikat ved afslutningen af kurset

 

Kurset er genialt til din egen udvikling og til at hjælpe dine nærmeste. Ligeledes hvis du selv arbejder med klienter i hverdagen.