ACCESS BARS™

Igennem vores liv i såvel barndom, ungdom og som voksen har vi lært og fået mange `sandheder´ som vi har integreret naturligt som værende vores egen sandhed. F.eks. “pengene vokser ikke på træerne”, “du dur ikke til noget”, “du skal være stille mens de voksne (vigtige mennesker) taler” osv. Men disse “sandheder” kan give os forhindringer gennem hele livet og begrænse os. Access BARS hjælper dig med at rydde op og slette de “sandheder” som er gemt på dit indre lager. Det hjælper dig med at finde ind til din egen unikke kerne (essens) og sandhed. Dette gør det lettere for dig at tage imod nye valg og muligheder, samt at udfolde dit fulde potentiale.

Access Bars kan hjælpe dig til at blive mere rummelig, mere tålmodig, gladere og i det hele taget få et bedre flow i livet.

 

Access Bars har vist sig meget effektfuld i forbindelse med:

  • STRESS

  • TANKEMYLDER

  • DEPRESSION

  • SØVNPROBLEMER

  • BEKYMRINGER

  • ENERGIFORLADT

  • URO & ANGST

  • PTSD

  • OG MEGET MEGET MERE

Hvad er Access Bars?

Access Bars er – helt konkret 32 energibaner, som går igennem hovedet og langs hovedbunden. Hver bar repræsenterer forskellige aspekter af livet, bl.a. krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, bevidsthed, kreativitet, aldring, tid, taknemmelighed, håb og drømme. Behandlingen med Access Bars foregår ved, at jeg berører energipunkterne ganske let på dit hoved, mens du ligger fuldt påklædt og slapper af på min briks. 

 

Hvad kan Access Bars hjælpe dig med?

Når energipunkterne berøres, arbejder kroppen ubevidst med at slippe uhensigtsmæssige tankemønstre og overbevisninger og kan forløse det, som du ubevidst er parat til at slippe på det givne tidspunkt. Derfor kan det være hensigtsmæssigt at få flere behandlinger. Behandlingen kan skabe stor glæde og afslapning samt reducere stress. 

De fleste vil ikke mærke de store ændring når de umiddelbart rejser fra briksen. Det er normalt først senere i dagene/ugerne som kommer at man opdager, at man måske reagerer anderledes på det som før var en udfordring. Først her opdager man, at tingene har ændret sig.
F.eks. hvis du før var bekymret over din økonomi, at du pludselig ikke bliver nervøs længere over rudekuverter eller over at noget skal repareres.
Eller du oplever at du ikke længere reagerer på det, som før ville have ophidset dig.

 

Kan Access Bars skade?
Det værste der kan ske ved en behandling er, at du føler at du “kun” har fået en let hovedmassage og har slappet af. Det bedste der kan ske er, at hele dit liv ændrer sig til det bedre.

12189001_10205342380060039_5986633232916

Bodycoaching

FB_IMG_1569818037659_edited.jpg

Japansk Lifting

Ansigtshealing.jpg

Energetisk Facelift

access-bars-011_edited_edited.jpg

Access Bars

Sten af ​​Betydning

Coaching